Pakkereise

Tur til Lindesnes

Lindesnes, 29. jun 2017 - 02. jul 2017

Lindesnes Trekkspillklubb, Suldal Billag og Lindesnes Havhotell inviterer til uforglemmelige dagar i Norges sydligste område – Spangereid og Lindesnes! Møt den kjente og kjære trekkspillklubben, med den folkelige stilen, på deira heimabane. 3 netter skal me bu på Lindesnes Havhotell, saman med ca 200 andre -og me blir tatt godt imot av både hotellvertskap og de som er med i trekkspillklubben. Fredag er det sightseeing med lokalkjente som sjølv bur i området, og me skal sjølvsagt bl.a. besøka Lindesnes Fyr – Norges sydligste punkt. Fredag kveld blir det middag, kos og sosialt samvær med hotellgjester og det blir dans for «de buande» på hotellet. Laurdag er det klart for den store bryggedansen som først ble arrangert når Tall Ships Race gjestet Lindesnes i 2015 – og som blei slik ein suksess at dette måtte gjerast om igjen, og om igjen.

trekkspill1-jpg trekkspill2 trekkspill4

Her er det bare å melda seg på – å sikra seg plass!

Program

Dag 1

Framme ved Båly i Spangereid blir me møtt av representantar frå Lindesnes Trekkspillklubb som tar oss vel i mot – og me sjekkar inn for middag og overnatting 3 netter på Lindesnes Havhotell. Romma er dels hotellrom, og dels leiligheter som brukas som hotellrom.

Dag 2 og 3

Me kosar oss å har god tid ved frokosten begge dager, og fredagen blir det utflukt med lokalkjente guidar tilknytt Lindesnes Trekkspillklubb – og de vil visa oss og fortelja om sitt lokalområde. Fredag blir det besøk ved Lindesnes Fyr og det blir lunsj – og fredag kveld blir det middag, dans, sosialt samvær og kos for de som er med på turen og bor på hotellet. Laurdag er det klart for den store bryggedansen, som i år arrangeres for 3. gong. Første året var i forbindelse med Tall Ships Races som besøkte Lindesnes og Båly i 2015. Det blei ein suksess og sidan har gjestene trivdes med arrangementet – som me nå også tilrettelegger så fleire kan bli med. Sjølvsagt har me også middag laurdag inkludert, men etter det – er det klart for å være lett og rørlig på foten!

Dag 4

Igjen kosar me oss med frokost i idylliske omgivelsar – rett i kanten av Nordsjøen (nesten). me tar farvel med trivelige gjester me har hygga oss saman med – og me tar farvel med vårt vertskap, både på hotellet og frå trekkspillklubben. Snart køyrer bussen(e) innover mot Vigeland og E39 å setter kursen vestover igjen.

Reiseruta:

Aksdal…………..…. kl.10.15

Haugesund……….. kl.10.00

Ølen…………..….…. kl.11.45

Tyssedal/Odda….. kl.10.00

Nesvik………………. kl.10.00

Sauda……………….. kl.10.25

Sand……………….… kl.10.25

Suldalsosen……….. kl.10.00

 

Inkludert i pakken

  • Busstransport
  • 3 hotellovernattingar på Lindesnes Havhotell
  • 3 frokostar
  • 3middagar (1 buffet og 2×2 retters med hovudrett, dessert og kaffe).
  • Lunsj fredag på Lindesnes fyr
  • Billett til Lindesnes fyr
  • Guiding i Spangereid/Lindesnes med lokalkjente fra Lindesnes Trekkspillklubb
  • Musikk av liten gruppe fra LTK fredag kveld
  • Bryggedans med «heile» LTK lørdag ettermiddag/kveld.

enkeltromstillegg: kr 1200,-

Pris pr person: 4.990,-

Påmeldingsfrist: 29. mai 2017

Booking

Fyll ut skjemaet under så tar vi kontakt!